Uvjeti korištenja

Dobrodošli na internetsku platformu EDUCA@SSSH!

Aktiviranjem računa na internetskoj platformi EDUCA@SSSH stječete pravo na:

Internetska platforma EDUCA@SSSH, odnosno mobilna aplikacija i sustav za prijavu na tečajeve, namijenjeni su sindikalnim povjerenicima, članovima sindikalnih povjereništava, radničkim predstavnicima i aktivistima sindikata udruženih u SSSH.

Mobilna aplikacija “Zajedno smo jači“ omogućuje Vam lakše i brže primanje informacija o aktivnostima Vašeg sindikata i SSSH, te dvosmjernu komunikaciju između sindikalnih povjerenika i aktivista, sindikata i SSSH. Aplikacija također omogućuje razmjenu poruka između registriranih korisnika, odnosno sindikalnih povjerenika, radničkih predstavnika i aktivista sindikata udruženih u SSSH. Aplikacija sadrži i niz drugih alata korisnih za sindikalni rad, poput foruma za razmjenu iskustava o pojedinim temama, Sindikalnog priručnika, pristupnice za učlanjivanje i drugo.

Osim pristupa svim funkcionalnostima mobilne aplikacije, registrirani korisnici putem internetske stranice www.app.educa.sssh.hr mogu pristupiti personaliziranim informacijama o Sustavu osposobljavanja sindikalnih i radničkih predstavnika EDUCA@SSSH, uključujući prijavu na tečajeve, praćenje podataka o tečajevima na kojima su već sudjelovali te pristup dodatnim materijalima za pojedine tečajeve.

Edukacijski materijali objavljeni unutar platforme EDUCA@SSSH namijenjeni su isključivo za osobno korištenje od strane polaznika tečajeva, te nije dozvoljeno njihovo reproduciranje, distribuiranje ili bilo koji drugi način njihovog korištenja u komercijalne svrhe.

Aktivacija korisničkog računa

Nakon što ispunite registracijski obrazac, provjerit ćemo unesene podatke u Vašem sindikatu. Ako su podaci točni, aktivirat ćemo Vaš korisnički račun.

Obavijest o aktivaciji računa, zajedno s korisničkim imenom i lozinkom, bit će poslana na adresu elektroničke pošte koju ste upisali u registracijskom obrascu.

Podatke o korisnicima nastojimo držati ažurnima, zbog čega s Vašim sindikatom provjeravamo status Vašeg članstva u sindikatu. Ako prestanete biti članom sindikata udruženog u SSSH, ili se prestanete aktivno baviti sindikalnim radom, zatvorit ćemo Vaš račun i ukloniti Vaše osobne podatke iz naše evidencije. Ako se to dogodi, primit ćete obavijest na svoju adresu elektroničke pošte.

Također, Vaš račun može biti zatvoren ako povrijedite ove Uvjete korištenja. Nepoštivanje Općih pravila ponašanja unutar aplikacije „Zajedno smo jači“ smatrat će se povredom ovih Uvjeta korištenja. Tekst Općih pravila ponašanja nalazi se u prvoj forumskoj temi unutar aplikacije.

Vaš korisnički račun zatvorit ćemo i ako to sami zatražite, zahtjevom poslanim na e-mail educa@sssh.hr.

U slučaju bilo kakvih problema s Vašim korisničkim računom, uključujući gubitak lozinke ili zatvaranje računa greškom, obratite nam se na educa@sssh.hr ili 01 46 55 048.

Prijavljivanje na tečajeve

Internetska platforma EDUCA@SSSH sadrži kalendar planiranih tečajeva, koji se redovito ažurira, a registrirani korisnici mogu se putem platforme prijaviti za pohađanje tečajeva na koje žele doći.

Prijava za pojedini tečaj nije jamstvo da će Vaše sudjelovanje biti potvrđeno, niti da će tečaj biti održan.

Svaku prijavu provjerit ćemo s Vašim sindikatom, te Vam se nakon toga osobno javiti kako bismo potvrdili sudjelovanje i dogovorili tko plaća kotizaciju (sindikalna podružnica, sindikat ili poslodavac), ako se radi o tečaju za koji je ona predviđena.

Održavanje svakog planiranog tečaja ovisi o broju prijavljenih polaznika. Najmanji broj polaznika potreban za održavanje planiranog tečaja u pravilu iznosi 12. Ako dođe do otkazivanja tečaja za koji smo Vam već potvrdili sudjelovanje, o tome ćemo vas telefonski obavijestiti.

akvih problema s korištenjem internetske platforme, obratite se na e-mail educa@sssh.hr ili broj telefona 01 46 55 048.

.